Charities

We supported the following organizations that are close to our heart in 2023 with a donation. Visit the websites and see the good work being done by countless volunteers and how you too can contribute.

Tur Mucha Mester Kome

Het doel van Tur Mucha Mester Kome is dat alle kinderen op Curaçao drie uitgebalanceerde maaltijden krijgen die nodig zijn voor de gezonde ontwikkeling van het kind; 365 dagen per jaar.

www.turmuchamesterkome.com

Birgen di Rosario

Stichting Birgen di Rosario biedt zorg met verblijf aan zorgbehoevende ouderen in de Curaçaose samenleving en draagt zo bij aan het behoud en de bevordering van hun kwaliteit van leven.

www.ouderenzorg-birgendirosario.com

Voedselbank Curaçao

Voedselbank Curaçao is een project van Fundashon Yudansa pa Kòrsou (Stichting Hulp voor Curaçao). Door het succes van dit project is de stichting ook meer bekend onder de naam van de Voedselbank Curaçao. Fundashon Yudansa pa Kòrsou is opgericht in 1977 om op praktische wijze steun te geven aan gezinnen die het economisch moeilijk hebben en onder de armoedegrens leven.

www.voedselbankcuracao.org

Kinderbescherming Curaçao

Stichting Kinderbescherming Curaçao (SKBC) draagt bij aan het voorkomen van misbruik, mishandeling, verwaarlozing of enige andere vorm van schade onder kinderen en jongeren. De SKBC realiseert dit door (preventief) kinderen te beschermen door het vroegtijdig signaleren en begeleiden van kinderen in risicovolle en bedreigende opvoedingssituaties.

www.kinderbeschermingcuracao.org

Drazans

Stichting JTSC Drazans is een eigentijdse jeugdtheaterschool op Curaçao voor kinderen en jongeren van 4 en 20 jaar. Leskwaliteit, spelplezier, individuele aandacht en uitdaging staan in onze lessen en projecten voorop! De kinderen en jongeren waarmee ze werken komen uit alle sociale, culturele lagen en milieu’s van het eiland.

www.drazans.com

Kitten Rescue Curaçao

Stichting Kitten Rescue Curaçao biedt opvang voor moederloze kittens, zogende katten, gewonde katten en voor katten met een beperking.

www.kittenrescuecuracao.com

Prinses Wilhelmina Fonds

De stichting Prinses Wilhelmina Fonds is opgericht met als doel het bestrijden van kanker in de ruimste zin van het woord. De stichting is financieel afhankelijk van haar donateurs en zij krijgt geen subsidie van de overheid.

www.prinseswilhelminafonds.cw

Fundacion Pa Nos Comunidad

Fundacion Pa Nos Comunidad (FPNC) is the official Food Bank in Aruba. FPNC’s mission is to avoid and fight poverty, emotional distress and social exclusion and promotes participation, poverty care and the general welfare on Aruba.

www.fpnc.aw

Stichting CliniClowns Curaçao

De CliniClowns bezorgen afleiding en plezier met een spel dat de fantasie en zintuigen prikkelt. Waarmee echt contact ontstaat. Door muziek, een aanraking, een knipoog, een uitgesproken woord, een glimlach of misschien wel een juichkreet.

www.cliniclowns.cw