Naheffing Loonbelasting ontvangen?

Regelmatig blijkt dat werkgevers onterecht een naheffing Loonbelasting en Premies krijgen opgelegd door de belastingdienst, voorafgegaan door een "Verzoek Correcte Informatie Verzamelloonstaat/Loonkaarten".

Dit zou niet mogelijk moeten zijn als je gebruik maakt van Payroll4 en geen neveninkomsten hebt. Door het gebruik van Wizards zorgt Payroll4 dat jij de gegevens altijd correct invoert in het programma. En tijdens het maandelijks verwerken van de salarissen worden er meer dan 100 controles uitgevoerd.

Niet alle salarisprogramma's zijn zo gebruiksvriendelijk als Payroll4. Met verouderde programma's en onhandige websites zijn menselijke fouten snel gemaakt. Soms worden zelfs onjuiste berekeningen toegepast.

Het blijkt echter steeds vaker voor te komen dat de belastingdienst zelf de fout in gaat en een hogere belasting en/of premie berekent dan wettelijk verschuldigd is.

Belangrijk is om de naheffing niet zomaar te betalen. Controleer altijd of die correct is, ook als het maar een klein verschil is.

ITMAN en IFB Consulting willen je daar graag bij helpen. Gratis en geheel vrijblijvend. Ook als je geen gebruik hebt gemaakt van Payroll4.

Het enige wat je ons heeft te sturen is de Naheffingsaanslag van de Inspectie en uit jouw loonadministratie de Loonstaat van de werknemers met alle uitbetaalde tijdvakken (voorbeeld).

E-mail de gegevens naar: support@itman-nv.com
of
kom langs op ons kantoor aan de Mahaaiweg 1 (ingang aan de Gladiolenweg).

We laten je binnen een werkdag weten of het klopt of niet. Discretie is verzekerd.